GFC NIEUWSREDACTIE- Leden van de recherche van Paramaribo hebben op 18 oktober de 36-jarige Rachel D. opgespoord en aangehouden.

Op haar aanwijzing werden Dwayne F. (27) en Rodney S. (41) vervolgens aangehouden, meldt de PR van het KPS.

Dit drietal wordt ervan verdacht op 2 oktober aan de Grapefruitstraat een man zwaar lichamelijk letsels te hebben toegebracht.

De politie van het bureau Geyersvlijt kreeg via het Command Center op die dag de melding van een kappartij op voormelde locatie.

Bij aankomst hadden de verdachten de plek reeds verlaten.

Ook het slachtoffer dat het bewustzijn had verloren, was per eigen gelegenheid afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. De gewonde man werd ter verpleging opgenomen in de ziekeninrichting, maar is inmiddels ontslagen.

Het onderzoek in deze zaak werd overgedragen aan de recherche van Paramaribo, die constateerde dat Rachel op 2 oktober in gezelschap van Dwayne en Rodney het adres van haar ex-vriend hadden aangedaan. De twee mannen bleven in de auto zitten, terwijl Rachel naar haar ex partner toe stapte.

Op een bepaald moment ontstond er een woordenwisseling tussen de vrouw en haar ex-vriend. Dwayne en Rodney bemoeiden zich met de ruzie en mishandelden de ex-vriend en brachten hem met een scherp voorwerp kapverwondingen toe op het lichaam.

De verdachte Dwayne heeft toegegeven betrokken te zijn bij het strafbare feit, terwijl Rodney die de huidige vriend van Rachel is, ontkent zich schuldig te hebben gemaakt aan het strafbare feit.

Hangende het onderzoek zijn alle drie verdachten voor poging moord, poging doodslag, zware mishandeling en openlijke geweldpleging in verzekering gesteld.

Dit is een bericht van GFC Nieuws

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.