Caleb en Candra Pence hebben er een onvergetelijke bruiloft op zitten. De newlyweds uit Harper, een dorpje in de Amerikaanse deelstaat Kansas, waren ontzet toen op hun huwelijksdag een tornado voorbij kwam geraasd. Uiteindelijk leverde dat wel mooie trouwfoto’s op.

Nadat het echtpaar hun jawoord gaf op de boerderij van de familie, trokken de twee er op uit voor een onvergetelijke fotoreportage. Op de beelden is te zien hoe Caleb (22) en Candra (21) poseren terwijl de tornado op de achtergrond zijn werk doet.

De tornado zou vijftien kilometer verderop een boerderij en een aantal windturbines met de grond gelijk maken. De National Weather Service spreekt over een ‘EF-3-storm’, een storm die windsnelheden tot 270 kilometer per uur kan halen. ‘Ik heb geen flauw idee hoe we deze trouwfoto’s ooit nog kunnen overtreffen’, vertelt huwelijksfotograaf Cate Eighmey, die het koppel vóór de tornado vastlegde.

De Pences – die momenteel op huwelijksreis in Wyoming zijn – worden overladen met telefoontjes van kranten, televisie- en radiostations. De veelgestelde vraag: hoe konden de twee zo rustig blijven? Caleb kon naar eigen zeggen maar aan één ding denken tijdens het natuurgeweld, en dat was zijn toekomstige vrouw: ‘Die tornado was wel het laatste aan mijn hoofd.’

Zijn bruid daarentegen bekent zich slecht op haar gemak te hebben gevoeld. Terwijl de ceremonie in volle gang was, bekeken de trouwgasten de weerberichten op hun smartphones. Toch besliste de familie om de twintig minuten durende ceremonie niet in te korten: ook het laatste solo-optreden ging gewoon door.

Het feestje zou nog tot middernacht duren. ‘Ik weet niet hoe we dat hebben gedaan. Deze dag overstijgt mijn stoutste verwachtingen’, besluit Caleb.

(ad.nl)

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.