De Nationale Democratische Partij(NDP) zal Pertjajah Luhur(PL) nooit 12 verkiesbare zetels geven op de DNA-kandidatenlijst. Dit zeggen Rashied Doekhie en Ramon Abrahams van de NDP. Er zal absoluut geen sprake zijn van een onderhandeling voor 12 zetels.

De NDP-toppers reageren hiermee op de uitspraken van PL-voorzitter Paul Somohardjo dat zijn partij bij de verkiezingen van 2015 minstens 12 zetels binnen wil halen. PL gaat voor 100% groei. De partij heeft bij de laatste verkiezingen 6 zetels behaald.

Abrahams legde tijdens een kerninstallatie van de NDP in Nickerie uit dat zijn partij geen concessies zal doen. Dat moet volgens hem duidelijk zijn. De PL moet niet van de NDP verwachten dat zij 12 verkiesbare plekken zal krijgen. Doekhie dot er een schepje bovenop en zegt dat de PL-voorzitter lelijk op zijn(#$@….) en achterste zal vallen.

Doekhie meent dat de strijd in Nickerie zal gaan tussen de NDP en de VHP. De PL heeft volgens hem geen rol van betekenis meer in het rijstdistrict. Op basis waarvan hij die opmerking maakt, blijft onduidelijk. (Edunet)

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.