Door Johan Donner

PARAMARIBO – De Nationale Assemblee (DNA) heeft een speciaal ontworpen banner geplaatst aan de voorkant van haar gebouw als start van een landelijke promotiecampagne ten behoeve van de komende ACP/EU vergadering van 22 – 29 november 2012 in ons land.

DNA- voorzitter Jennifer Geerlings-Simons zegt dat de banner de duidelijke integratie van Suriname aangeeft in het wereld politieke gebeuren en het feit dat vanaf 2010 Suriname zich met succes heeft ingezet om de conferentie hier te doen plaatsvinden.

Ze is blij dat alle Surinamers nu van dichtbij zullen meemaken wat de vele delegaties in het buitenland gaan doen om ons land naar een hoger niveau te brengen bij het bezoeken van dergelijke conferenties.

Ook het feit dat Suriname door deze conferentie in één keer grote bekendheid krijgt bij alle ACP ontwikkelingslanden en ook alle Europese landen, zal voortaan in ons voordeel werken bij het behartigen van onze belangen, zegt de DNA- voorzitter.

Ze doet ten slotte een beroep op een ieder om aan de wereld te tonen dat we geen land van ‘vuillakken’ zijn, omdat het haar vaker zorgen baart hoe slordig wij zelf zijn en geen moeite doen om ons land  niet te vervuilen.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.