Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Dit gebeurt er met uw lichaam, als u 7 dagen lang Knoflook en honing eet op een lege maag

Dit gebeurt er met uw lichaam, als u 7 dagen lang Knoflook en honing eet op een lege maag

Een van de meest gebruikte ingrediënten wereldwijd in bijna elke keuken is knoflook. Het is zo populair omdat het een uitstekende smaak heeft, het geeft smaak aan elk gerecht en op de top van dit alles, is zijn gezondheidseffect. Het eten van rauwe knoflook kan u helpen met veel medische aandoeningen en zelfs artsen raden het aan. Het kan u helpen een hoge bloeddruk en de cholesterol te verlagen, hart-en vaatziekten en een hartaanval te voorkomen. Het is ook zeer nuttig in het verminderen van de effecten van atherosclerose, schrijft healthbytes.me.

Slechts een teentje knoflook kan u helpen met alledaagse gezondheidsproblemen zoals hooikoorts, traveler’s diarree, verkoudheid, griep, insectenbeten en schimmelinfecties. Knoflook kan u ook helpen met de symptomen van artrose en diabetes. Het is een uitstekende immuunsysteem booster en kan u een volledige detox bieden. Bovendien, als u het mengt met ui en gember, kan het chemo bijwerkingen verlichten.

Hoe knoflook gebruiken?

Knoflook kunt u het beste rauw eten, omdat de werkzame stof – allicine – zijn eigenschappen verliest als het thermisch verwerkt wordt. verpletter en snijd de knoflook in stukjes en laat het voor 15 minuten opzij voordat u het op gaat eten.

Wanneer u de knoflook verplettert, activeert er een reactie dat de biologische beschikbaarheid van allicine verhoogt. Het is ook het beste als u de knoflook op een lege maag eet, omdat het makkelijker voor uw lichaam is om de voedingsstoffen op te nemen wanneer uw maag niet voldaan is.

Rauwe knoflook en honing

Snijd 2-3 teentjes knoflook en meng ze met een eetlepel honing. Consumeer dit mengsel elke dag en u zult merken hoe energiek u zich voelt en hoe veel gezonder u zult zijn.

Knoflook Flu Tonic

Als uw huid gevoelig is, is het handig om handschoenen te dragen als u deze tonic voor gaat bereiden. Zorg ervoor dat u niet uw ogen aanraakt, omdat ze snel geïrriteerd zijn door de natuurlijke oliën van de knoflook.

Ingrediënten:

½ gele ui (fijngehakt)
5 teentjes knoflook (fijngehakt)
2 rode chilipepers (fijngehakt)
1 eetl. fijngehakte gember
Geperst sap van 1 citroen
organische ACV ( Apple Cider Vinegar (azijn)

Hoe voor te bereiden?

U heeft een middelgrote Mason jar pot (350ml-500ml) nodig. Voeg de gesnipperde ui en daarna de knoflook toe. Voeg vervolgens de chili pepers met zijn zaden toe, en dan strooi de fijngehakte gember er bovenop. Voeg de citroensap toe, en giet er als laatst de ACV ( Apple Cider Vinegar (azijn) erbij. Zorg ervoor dat u ten minste 1 cm van de lege ruimte op de top overhoud. Sluit het deksel stevig vast en bewaar de oplossing in een koude en donkere plaats. U kunt de volgende dag beginnen met het consumeren van de tonica. Het is uitstekend tegen de griep, verkoudheid en keelpijn.(http://healthbytes.me)