GFC NIEUWS- Mensen met een dikke buik behalen veel betere en snellere resultaten met de LC- afslankmethode, volgens een recent uitgevoerd wetenschappelijk onderzoek dat is uitgevoerd in de VS en Japan. In Suriname wordt deze methode toegepast door de internationaal gediplomeerde afslankexperts van Constantin.

“Om een dikke buik platter te krijgen is de LC- afslankmethode veel effectiever en bovendien gezonder”, zegt een internationaal gediplomeerde afslankspecialiste van Constantin met meer dan 20 jaren ervaring aan GFC Nieuws.  “Dat wordt steeds vaker bewezen middels gerandomiseerd onderzoek”.

De resultaten zijn gepubliceerd in het zeer gerespecteerde medisch vakblad “The New England Journal Of Medicine”. Volgens de onderzoekers heeft deze afslankmethode, die behalve in het buitenland ook bij Constantin wordt toegepast, bovendien veel gezondheidsvoordelen.

Onlangs toonden professoren van Stanford University in Californië in een vergelijkbare maar kortere studie al aan dat de LC -afslankmethode heel erg gezond en meest doeltreffend is. Bovendien zijn er 23 Evidence–based Internationale studies van de afgelopen jaren geanalyseerd, waarbij onomstotelijk is aangetoond dat dit afslanksysteem het meest effectief, makkelijk en gezondst is.

“Deze afslankmethode passen wij van Constantin ook dagelijks toe en is in combinatie met Fatoff, Gemberslank, Dynamic Fat Burner of Grannur veruit de beste. Er is simpelweg geen betere en gezondere manier om af te slanken. Deze en alle andere grote wetenschappelijke studies tonen dat keer op keer weer aan”.

“Een ander belangrijk voordeel is dat je voldoende mag eten dus helemaal geen honger hoeft te lijden”, aldus de Europees gediplomeerde afslankexpert van Constantin waar deze succesvolle afslankmethode wordt aangeboden aan de Surinaamse gemeenschap.

 

 

 

Het bericht Dikke buik het snelste en makkelijkste weg met LC-afslankmethode, zeggen wetenschappers verscheen eerst op GFC Nieuws.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.