PARAMARIBO- Digicel Suriname, het telecommunicatiebedrijf dat in november 5 jaar in Suriname opereert, gaf gisteren formeel het startsein voor haar verjaardagsseizoen.  Uit handen van Digicel’s CEO, Hans Lute, mochten Huize Betheljada, Kinderhuis Leliendaal, Bejaardencentrum Majella, de Petrus Donders Boysscoutsgroep en de WINgroep elk US$.5000  in ontvangst nemen.

Dit gebeurde tijdens een persconferentie in Courtyard Marriott in aanwezigheid van de pers en vertegenwoordigers van bovengenoemde instellingen alsook staf- en direktieleden van Digicel Suriname.

“Wij zijn trots op het feit dat wij reeds vijf jaar deel zijn van de Surinaamse samenleving. Het succes van onze business hebben wij op de eerste plaats te danken aan onze klanten en wij zijn hen daar dankbaar voor. Als ‘core value’ hebben wij het teruggeven aan de gemeenschap vanwaaruit wij onze kracht putten. Onze visie is om projecten te ondersteunen op educatief, sociaal of cultureel gebied die jongeren kunnen inspireren en positieve energie kunnen geven.

Wij geloven dat dit zal leiden tot sterkere, zelfvoorziende gemeenschappen. Digicel wil niet alleen dat organisaties financiele voordelen genieten van het CSR programma, maar het bedrijf wenst ook dat zij kunnen profiteren van de skills, het teamwerk en de toewijding  van haar getalenteerde medewerkers. Op deze manier kunnen we de projecten samen duurzaam uitvoeren.”, aldus Hans Lute, CEO van Digicel Suriname.  Naast deze giften maakte Digicel bekend dat een bedrag van US$ 25.000 ter beschikking gesteld zal worden aan de Mytylschool.

Dit als resultaat van een interne competitie, waarbij Digicel werknemers een sociaal project mochten indienen ter financiering. Uit de 171 inzendingen behaalde Cherryl Daal, Transmission Manager van Digicel Suriname, de tweede plaats en verzekerde de Mytylschool daarmee van US$ 25.000. Dit bedrag zal o.a. besteed worden aan een nieuwe keuken voor de dubbelgehandicapte leerlingen.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.