Live nieuws en radio streams uit Suriname!

Diefstalverdachten ingerekend

PARAMARIBO — D.C. (46 jaar), A.S. (39) en de tieners M.P. en K.D. zijn elk in verzekering gesteld vanwege diefstal. Omdat M.P. en K.D. beiden zeventien jaar zijn, zijn ze ingesloten in het Jeugd Doorgangscentrum Opa Doeli.

D.C. werd maandag door de politie van het bureau Groningen in district Saramacca in de boeien geslagen. De verhuurder, die op de bovenverdieping van het pand woont, heeft zich meerdere keren via braak toegang verschaft tot het magazijn van de supermarkt annex Suribet-shop van de huurder op de benedenverdieping. Daarbij heeft hij een aantal goederen weggenomen die hij heeft doorverkocht.

Airco

A.S. werd ook maandag gearresteerd, maar dan door de recherche van Paramaribo. Hij had tijdens de uit de hand gelopen ‘Alles plat’-demonstratie van 17 februari de airco van de politie unit voor de Volkscredietbank aan de Waterkant gestolen. Deze had hij met hulp van twee anderen in zijn auto geladen. Later verkocht hij de airco. Aan de aanhouding van zijn twee helpers en de heler wordt gewerkt.

Bromfietsdieven

M.P. en K.D. werden vrijdag door de politie van Nieuw-Nickerie aangehouden omdat ze op 12 maart twee bromfietsen hadden gestolen. De rijtuigen zijn terug gevonden en in beslag genomen. Vanuit Nickerie werden de tieners vervoerd naar Paramaribo, waar ze zijn ingesloten in Opa Doeli.

Dit bericht is afkomstig van de Ware Tijd. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.