Denise Jannah geeft morgen een speciaal concert in Het Blauwe Nest.

Op woensdag 12 februari geeft Denise Jannah een speciaal concert in “Het Blauwe Nest”. “Het Blauwe Nest” is een zorgcentrum dat als doel heeft om een warm nest te bieden aan personen die tijdelijke of permanente ondersteuning of verzorging nodig hebben. Deze zorginstelling vindt het belangrijk dat haar bewoners regelmatig van cultuur en ontspanning worden voorzien. Ze bezoeken dan ook maandelijks diverse concerten en culturele activiteiten.

Voor deze bijzondere keer wordt de cultuur aan huis bezorgd. Denice Jannah is momenteel in Suriname in verband met de voorstelling “Kid Dynamite”. Behalve ongeveer 100 bejaarden van diverse zorginstellingen heeft “Het Blauwe Nest” voor deze bijzondere gelegenheid ook kinderen van 2,5 tot 4 jaar uitgenodigd. Hierbij gaat dit centrum uit van de wetenschap, dat vooral seniorenburgers geestelijk geprikkeld raken en actiever blijven door het omgaan met of het moeten reageren op jonge kinderen.

Het doel van het concert is, behalve ontspanning voor de bewoners, ook fondsen verzamelen voor een lift. De vraag naar opvang voor genoemde doelgroep is groot. Op dit moment kan “Het Blauwe Nest” niet aan deze vraag voldoen. De kamers op de eerste etage kunnen alleen met de trap bereikt worden. Dit is een obstakel voor veel bejaarde en zorgbehoevende mensen. Om gebruik te maken van alle kamers in “Het Blauwe Nest” is een lift nodig.

De voorstelling van Denice Jannah is van 10:00 uur tot 13:00 uur aan de Titostraat 74 te Uitvlugt en is vrij toegankelijk voor een ieder. Bij de ingang zal een mand staan waarin een vrijwillige bijdrage gedeponeerd kan worden.

De opbrengst is bestemd voor het aanbrengen van een liftinstallatie in het gebouw van “Het Blauwe Nest”, zodat alle etages toegankelijk zijn voor alle bewoners.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.