PARAMARIBO, 23 sep – Fijnproevers die het zich ook nog kunnen permitteren, hebben er binnenkort een optie bij. Investeren in een bosvilla. Midden in de jungle een bungalow kopen van zo’n honderd en vijfentwintig duizend dollar. Dit summum van welvaart en milieuvriendelijkheid is een gemeenschappelijk project.

De Surinaamsche Bank, DSB, investeert ongeveer vier en een half miljoen dollar in het Baboenhol River Resort. “Uniek is dat de zestig bungalows die er komen te staan zullen worden aangeboden aan zowel personen als bedrijven”, zegt DSB-directeur Siegmund Proeve. Voor het individu kan de bungalow een mooie weekendplek worden. Baboenhol bevindt zich op rijafstand van Paramaribo.

Ook bedrijven kunnen er een ontspanningsplaats opzetten. “Dat is de commerciële catch van het project. Deze ontwikkeling draagt ook aan verhoging van de kwaliteit van het leven mee”, aldus Proeve. Voor de bank was harmonie tussen ontwikkeling en natuur doorslaggevend. De villa’s komen op een heuvel te staan, ruim dertig meter boven het peil van de nabijgelegen Surinamerivier. Het project moet binnen hooguit drie jaar zijn afgerond.

Dit bericht is afkomstig van Suriname | Waterkant.Net. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.