Autobestuurders die voeding willen kopen via de drive true service van het fastfood restaurant Mc Donald op het complex van de Hermitage Mall, dienen gebruik te maken van de op het complex aangebrachte rijstrook, die leidt naar de plek waar zij hun bestelling kunnen plaatsen.
Automobilisten mogen hun voertuigen niet tot stilstand brengen en daarin zitten wachten op de Lala Rookhweg tot dat zij de rijstrook op kunnen rijden. Dit gedrag levert een overtreding op dat te vinden is in artikel 2 van de Rij Wet. Dit artikel luidt als volgt:
Het is verboden zich op een weg zodanig te gedragen, dat de vrijheid van het verkeer zonder noodzaak, wordt belemmerd of de veiligheid op de weg in gevaar wordt gebracht of redelijkerwijs is aan te nemen dat de veiligheid op de weg in gevaar kan worden gebracht.
De politie zal verbaliserend optreden tegen autobestuurders die zich schuldig maken aan de boven vermelde overtreding.
Automobilisten die aan de achterzijde van de Hermitage Mall voor de parkeerhaven in de Estreliastraat parkeren zullen ook beboet worden.
“Wees geen dief van uw eigen portemonnee.”

The post De politie van het ressort Uitvlugt zal verbaliserend optreden tegen drive true service klanten appeared first on Korps Politie Suriname.

Dit bericht is afkomstig van Korps Politie Suriname. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.