De KuS (Design en Kunst uit Suriname) gaat haar deuren per 1 december 2018 sluiten. Vanaf afgelopen zaterdag wordt er elk weekeinde een yard sale gehouden. De KuS heeft de afgelopen 7 jaar fantastische tijden gekend. De meest uiteenlopende events georganiseerd met heel divers aanbod en publiek.

De KuS staat bekend om haar trendsettende events. Zo werden in het verleden De KuS goes Vintage, De KuS goes Caribbean en De KuS Art & Flea market een begrip in Paramaribo en thema events waar veel mensen plezier aan beleefden.

“We hebben genoten van de diversiteit aan kunstenaars, designers, beginnende ondernemers met hun creativiteit, innovativiteit en durf! En nog steeds, maar we zijn toe aan een nieuwe uitdaging. De KuS blijft bestaan, maar wordt even ‘on hold’ gezet. Wie weet na een tijd van bezinning weer een nieuwe start op een nieuwe plek”, haalt de directie aan.

Om op een juiste manier af te sluiten wordt een groot opheffingsuitverkoop met de meest uiteenlopende producten, zoals: kunst, meubels, huisraad en gereedschappen gehouden.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.