Het Caribische gebied, in het bijzonder de zonovergoten eilanden, zijn voor menigeen een droomplek om er de vakantie door te brengen. Maar een ander populair doel om naar de tropische eilanden af te reizen, is om elkaar daar het ‘jawoord’ te geven.

Voor steeds meer koppels is het namelijk een brandende wens om te trouwen in de Caribbean.

Jamaica heeft een aantal hotels en resorts die zich helemaal hebben gespecialiseerd in het “I do” concept. Let wel, het gaat in deze niet alleen om een honeymoon maar vooral om het voltrekken van het huwelijk op de bestemming. Hier zijn drie van de beste bruiloft-accommodaties op Jamaica.

Half Moon Resort & Spa

DE BESTE WEDDING RESORTS OP JAMAICA

 

 

 

 

 

 

 

Met zes outdoor locaties en 10 indoor ballrooms kan het Half Moon Resort & Spa in Montego Bay zo een 450 man accommoderen. Het Fern Tree Spa (zie afbeelding), de manege, en de golfbaan zorgen voor genoeg vertier voor en na de grote dag.

Round Hill

DE BESTE WEDDING RESORTS OP JAMAICA

 

 

 

 

 

 

 

Net buiten Montego Bay ligt het Round Hill; een iets klassiekere plek voor de trouwerij. Bij dit villaresort wordt het feest op het strand gevierd terwijl de bruid en bruidegom hun entree maken vanuit een eersteklas privévilla alwaar zij ook verblijven. Omdat dit resort slechts 1 bruiloft per weekend toestaat, kunnen koppels ervan verzekerd zijn dat in ieder geval niet een ander koppel op hetzelfde resort en op dezelfde dag in het huwelijk treedt. Lekker uniek, toch?

Couples Sans Souci

DE BESTE WEDDING RESORTS OP JAMAICA DE BESTE WEDDING RESORTS OP JAMAICA

 

 

 

 

Couples Sans Souci in Ocho Rios is een elegant resort dat huwelijkspakketten aanbiedt voor zowel koppels met een kleine beurs alsook voor zij die het lekker breed willen laten hangen. Bij een verblijf van drie nachten of meer is het One Love package helemaal van het huis. En voor wie echt in stijl wil trouwen kan op het resort Couples Tower Isle (een zusterresort van Couples Sans Souci) voor 5000 U$D een feestje geven voor 40 gasten… op een privé eiland.

UNITEDTRAVEL | MARTIN PANDAY

Dit bericht is afkomstig van Nickerie Suriname. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.