Gedurende de maand september organiseert McDonald’s elke vrijdag de McDonald’s Talentenshow. Vrijdag was de laatste editie van deze talentenshow en Dansschool DBE Studios gebruikte dat platform om 20 dans-scholarships weg te geven. Met zo’n scholarship krijg je 1 jaar lang gratis dansles bij Dansschool DBE Studios.

Marcelino Zandwijken, oprichter van DBE, geeft aan veel talent te hebben gezien tijdens de McDonald’s Talentenshow. Zelf gaf dansschool DBE Studios een optreden als special act op vrijdag 14 september en daar viel zijn oog op een aantal geweldige dansacts bij andere optredens. “Ik weet dat veel kinderen over een geweldig danstalent beschikken, graag dansles zouden willen volgen maar helaas geen lesgeld kunnen betalen. Met deze dans-scholarships wil ik ze in de gelegenheid stellen hun dromen te kunnen verwezenlijken door vakkundige danslessen te volgen om zo hun talent op een ander niveau te ontwikkelen”, zegt Zandwijken.

Verder geeft hij aan dat deze dans-scholarships niet zomaar tot stand zijn gekomen. Dit is gebeurd met de hulp van GODO. Dansschool DBE Studios is al geruime tijd een trouwe partner van GODO op het gebied van talentontwikkeling met betrekking tot dans.

GODO heeft 2 jaar de Dance Bootcamp Events gesponsord en heeft de ontwikkeling gezien bij pupillen die gegroeid zijn van startende tot professionele dansers. Dit is iets dat zij willen blijven stimuleren. GODO heeft daarom besloten scholarships aan te bieden in samenwerking met DBE, om zo nieuw talent aan te leveren op het dans gebied in Suriname.

DBE is al geruime tijd bezig met het weggeven van scholarships.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.