Van links naar rechts: Immanuel Kromosoeto, Avinash Kandhoesingh, Atishya Malgie, Benaja Kromosoeto, Shailesh Kandhoesingh en Anviti Adhin

PARAMARIBO- Van 2 tot en met 5 augustus wordt te Trinidad & Tobago de ‘Caribbean Chess Carnival Tournament 2012’ gehouden. Dinsdag jl. zijn vijf jonge, getalenteerde schakers van schaakvereniging CSV vertrokken naar Trinidad om deel te nemen aan dit jaarlijks toernooi, waaraan topschakers uit Aruba, Amerika, Barbados, Venezuela en Trinidad deelnemen.

Jaarlijks worden de twee hoogstgeplaatste schakers van CSV middels een grandprixpuntensysteem op basis van de wekelijkse CSV-Laddercompetitie afgevaardigd naar de regio om hun krachten te kunnen meten met buitenlandse schakers en om Suriname uit te dragen. De kosten voor de afvaardiging heeft de club gegenereerd middels fundraisingsactiviteiten het gehele jaar door.

De twee afgevaardigden zijn Immanuel Kromosoeto en Shailesh Kandhoesingh, die respectievelijk in de U-20 klasse en in de U-14 klasse spelen. Verder zijn Anviti Adhin, Benaja Kromosoeto en Avinash Kandhoesingh op eigen kosten meegereisd voor deelname in de U-14 klasse. De schaakdelegatie wordt begeleid door Atishya Malgie.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.