PARAMARIBO- Constantin  onder leiding van Geor Hering start maandag  met het intensiveren van haar nieuwe  anti-rook campagne. Het ligt in de bedoeling om ruim 50 personen die willen stoppen met roken,  privé te begeleiden conform de jongste succesvolle  inzichten uit de Verenigde Staten van Amerika.

De deelnemers zullen kosteloos begeleid worden door een team onder leiding van dokter Robert Roemer. Roemer, die medisch specialist is, kan bogen op decennialange ervaring.

“Er zijn ook speciale hulpmiddelen, zoals nicotinepleisters  uit het buitenland gehaald om de mensen zo goed mogelijk bij te staan”, zegt de specialist  die verbonden is aan de Constantin op de hoek van de Rossignollaan in Paramaribo.

Het project is geïnitieerd door  Constantin-directeur Geor Hering. De organisatie heeft overigens al vaker dergelijke projecten uitgevoerd. In dat kader heeft ze verschillende binnen- en buitenlandse  awards in ontvangst mogen nemen. Onder meer van de World Health Organisation (WHO)  heeft Constantin een hoge onderscheiding  gekregen.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.