Live nieuws en radio streams uit Suriname!

CLO praat met eigenaren verwaarloosde huizen Esperanceweg

Het bestuur van de Centrale van Landsdienaren Organisaties (CLO) zal met eigenaren praten over de aan hen toegewezen woningen aan de Esperanceweg. Het gaat veelal om huizen die niet bewoond zijn en een verwaarloosde indruk maken. De huizen zijn eerder toegewezen aan personen die dringend om een woning verlegen zaten, maar tot nu toe hebben slechts heel weinig personen hun intrek genomen.

In een rondleiding die CLO-voorzitter Ronald Hooghart aan het Nationaal Informatie Instituut (NII) gaf, zegt hij dat zaterdag een vergadering volgt met de bewoners. Daar zal aangegeven worden wat de volgende stap is. De mensen worden opgeroepen spoedig hun intrek te nemen, in de aan hun toegewezen woning. Hooghart overweegt de woningen die onbeheerd blijven in te trekken en aan anderen toe te wijzen.

De Esperanceweg is een zijstraat van de Nieuwweergevondenweg. De CLO heeft in dit gebied een tweede project met 150 woningen opgezet. Het project heeft reeds de beschikking over water.

Hooghart roept de EBS op om het gedeelte van de elektriciteitsvoorziening spoedig in orde te maken. Ook wordt het project binnenkort voorzien van straatnamen. De CLO-topper is president Desiré Bouterse dankbaar voor zijn bijdrage om dit project van de grond te krijgen.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.