De politie van Munder heeft op woensdag 3 oktober Cliff B. aangehouden.

Cliff wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gedaan aan bedreiging en vernieling. De politie van het ressort Munder kreeg de melding dat een manspersoon tekeer ging aan de Kashmirstraat. Daar aangekomen werd de driftkop aangetroffen en aangehouden. Onderzoek wees uit dat hij zonder enige redenen zijn buurman en buurvrouw bedreigde.

Cliff stapte vervolgens in zijn auto, reed naar de werkplaats van de buurman aan de Barbadosstraat waar hij de man eveneens bedreigde. De driftkop stapte weer in zijn voertuig en reed weer naar het adres van de buren aan de Kashmirstraat, waar hij met een volle vaart tegen de poort van de buren opreed. Na de poort te hebben vernield, stapte hij uit de auto met een wiel sok in zijn hand om de buren te lijf te gaan.

Om erger te voorkomen schakelde de buren de politie in. Cliff bleek onder invloed van alcohol te verkeren en een bekende PCS patiënt te zijn. Hij werd ter ontnuchtering overgebracht naar het politie bureau. Toen hij nuchter was, werd hij voorgeleid.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is Cliff in verzekering gesteld.

The post Cliff voor vernieling en bedreiging ingesloten appeared first on Korps Politie Suriname.

Dit bericht is afkomstig van Korps Politie Suriname. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.