Op donderdag 25 oktober 2012 zal Clean It N.V. een eerste ‘Cleaning Awareness Seminar’ houden in de Ballroom van het Wyndham Garden Hotel Paramaribo. Het seminar is bedoeld om het bedrijfsleven in Suriname te informeren over het uitbesteden van schoonmaakprogramma’s.

Ook in Suriname zal er een tendens optreden waarbij bedrijven de schoonmaak zullen uitbesteden, en de regels met betrekking tot hygiëne willen opvoeren. Aangezien steeds meer kantoren voorzien worden van airco systemen en er sprake is van gesloten ruimtes, zullen de werkgevers zorg moeten dragen voor een goede luchtkwaliteit van de werkruimtes.

Interieurverzorgingsbedrijven zoals Clean It N.V. spelen hierin een belangrijke rol. Tijdens het seminar zal worden ingegaan op de inhoudelijke aspecten van het schoonmaak-vak alsmede een aantal nieuwe ontwikkelingen op gebied van de dagelijkse reiniging.

Clean It N.V. is als ISO gecertificeerd bedrijf gespecialiseerd in de schoonmaak professie en opende haar deuren in 2001. Clean It N.V. kan met onder andere haar vertegenwoordiging van HAKO Nederland, haar expertise op de Surinaamse markt aanbieden.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.