Don Mancini, maker van de Child’s Play-franchise, vertelde EW onlangs dat de nieuwe tv-serie Chucky “tonaal in toom zou zijn” met de vele horrorfilms waarin zijn moordende pop te zien is. En de trailer voor de show, die zondag in première ging op Comic-Con’s Legacy of Chucky-paneel, lijkt te bevestigen dat de serie bloederige chaos niet zal ontbreken.

In Chucky wordt een idyllisch Amerikaans stadje in chaos gestort nadat een vintage ‘Good Guy’-pop opduikt bij een uitverkoop in een buitenwijk. Al snel krijgt iedereen te maken met een reeks gruwelijke moorden die de diepe hypocrisie en verborgen geheimen van de stad blootleggen.

Ondertussen kruipen vrienden en vijanden uit Chucky’s verleden terug in zijn wereld en dreigen ze de waarheid achter zijn mysterieuze afkomst als een schijnbaar gewoon kind dat op de een of andere manier dit beruchte monster werd, aan het licht te brengen.

“De hoofdpersoon is een 14-jarige homoseksuele jongen die wordt gepest en een beetje de weg kwijt is na de recente dood van zijn moeder”, zegt Mancini. “

Hij is een jonge kunstenaar die sculpturen maakt met poppenonderdelen. Hij vindt Chucky op een rommelmarkt en koopt hem, maar het blijkt dat hij veel meer krijgt dan hij had verwacht.”

Dit bericht is afkomstig van Dagblad Suriname. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.