Een Chinese winkelier in Moengo bracht gisteravond een mannelijke klant een messteek toe in zijn borststreek.Dat laat de politie aan de redactie van GFC Nieuws weten. Uit voorlopig onderzoek is gebleken  dat de klant dinsdagavond omstreeks 21.45 uur de winkelzaak binnenstapte. Op een bepaald moment ontstond er een woordenwisseling tussen de klant en de winkelierster.

De woordenwisseling liep zo hoog op dat de winkelier een mes tevoorschijn haalde en de man een steekverwonding toebracht. Familieleden en omstanders kwamen in opstand en vielen de winkelier aan, waardoor hij genoodzaakt was weg te vluchten. De winkelzaak werd bekogeld, waarbij er vernielingen zijn aangebracht aan het pand alsook het voertuig van de winkelier. De winkelier meldde zich later op de avond op het politiebureau aan. Hangende het onderzoek is hij aangehouden en is het mes is in beslag genomen. Het slachtoffer werd na behandeling op de R.G.D. poli te Moengo door familieleden overgebracht naar de Franse kant voor medische hulp.

Ook de winkelierster heeft tijdens deze schermutseling een verwonding op haar voorhoofd opgelopen. Het onderzoek moet nog uitwijzen hoe zij deze verwonding heeft opgelopen. Het onderzoek in deze zaak wordt voortgezet.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.