Chelsea bereidt een verbluffend tweede bod van ongeveer € 130 miljoen voor op Inter Milan-spits Romelu Lukaku, meldt Gianluca Di Marzio van Sky Sport Italia.

Inter zou naar verluidt het eerste bod van Chelsea – € 100 miljoen plus vleugelverdediger Marcos Alonso – maandag hebben afgewezen.

Lukaku staat open voor een overstap naar Chelsea nadat hij volgens Di Marzio een langdurig contract ter waarde van € 12 miljoen per seizoen heeft gekregen.

Inter zal naar verluidt de 28-jarige laten vertrekken als hij aandringt op een terugkeer naar Chelsea.

Lukaku kwam in 2011 bij West-Londen, maar vertrok in 2014 na een paar keer op huurbasis bij West Bromwich Albion en Everton.

Als de deal rond is, zou Lukaku de duurste aankoop in de geschiedenis van de Premier League worden en de eerste die negen cijfers haalt.

De Belgische international gaf eerder al aan bij Inter te blijven ondanks financiële beperkingen en een wisseling van manager. Antonio Conte – die Lukaku in 2018 rekruteerde en de Nerazzurri vorig seizoen naar hun eerste Serie A-titel in 11 jaar leidde – beëindigde zijn contract met wederzijds goedvinden te midden van berichten dat de club spelers zou moeten verkopen.

Dit bericht is afkomstig van Dagblad Suriname. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.