Gistermorgen zijn twee buurvrouwen uit de wijk Munder in Paramaribo elkaar te lijf gegaan. Eén van de vechtbazinnen liep daarbij een lelijke krab op in haar gezicht. De aanleiding voor de ordinaire uit de hand gelopen twist is een telefoontje van één van de vrouwen, ene R.T. Tegen half vier uur zaterdagochtend belde R.T. haar buurvrouw waarmee ze een bevriende  relatie heeft op, met het vriendelijke verzoek om later op de dag op haar dochter te passen.

Het “onchristelijke” tijdstip van de telefoonoproep was reden om R.T. via de telefoon vies en vuil uit te schelden, vertelt een zus van de wakker gebelde vrouw aan GFC.

“Later in de ochtend ging mijn zusje persoonlijk naar R.T. om te vragen hoe ze het in haar hoofd kon halen om zo vroeg in de ochtend te bellen terwijl er geen noodgeval was. Er ontstond al snel een woordenwisseling wat vervolgens uitmondde in een vechtpartij. Onze buurvrouw is helemaal fout in deze kwestie! Op zo’n uur kan je iemand niet bellen met een dergelijk verzoek, het is gewoon niet normaal want het was niet dringend. Het is zo vragen om problemen”, moppert het naaste familielid.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.