De 31-jarige Janvier P. is op vrijdag 10 mei door de politie van het ressort Lelydorp aangehouden en naderhand opgesloten.

De politie werd ingeschakeld voor een vechtpartij aan de Tawajariweg. Daar aangekomen bleek het te gaan om een ruzie tussen twee buren, waarbij Janvier zijn 31-jarige buurvrouw M.O. slagen had toegebracht in haar gelaat en andere delen van het lichaam. Het slachtoffer M.O. gaf verder aan dat zij op die bewuste vrijdag zonder enige reden mishandeld en met de dood bedreigd is geworden door Janvier.

Overige buurtbewoners verklaarden aan de politie, dat Janvier bekend staat als een alcohol verslaafde en dat steeds wanneer hij dronken is hij ruzie zoekt en levensbedreigende uitlatingen doet.

Janvier is aangehouden en overgebracht naar het politie bureau. Nadat hij nuchter was is hij voorgeleid bij een hulpofficier van justitie die hem in verzekering heeft gesteld na afstemming met het Openbaar Ministerie.

The post Buurman die buurvrouw mishandelde en bedreigde achter slot en grendel gezet appeared first on Korps Politie Suriname.

Dit bericht is afkomstig van Korps Politie Suriname. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.