PARAMARIBO -  De vertegenwoordigers van bushouders op de verschillende busroutes hebben zich vandaag gezamenlijk begeven naar het administratiekantoor van de Particuliere Lijnbushouders Organisatie (PLO). Aan PLO voorzitter, John Mahadewsingh werd kenbaar gemaakt dat de bushouders zeer ontevreden zijn over het al vier maanden uitblijven van hun compensatie op verhoogde  benzineprijzen.

Vice-president Robert Ameerali had de bushouders beloofd dat ze om de twee weken hun compensatie tegemoet konden zien, maar in ruil daarvoor mochten ze de bustarieven niet verhogen. Volgens Mahadewsingh zijn alle partijen de veroorzaker van de vertraging. De indiening van de calculaties door bushouders op het administratiekantoor van de  PLO geschied niet op tijd, waardoor er onnodige vertraging plaatsvindt.

Mahadewsingh zegt dat ook de directeur van het kabinet van de vice-president, Vivian Gordon, de afspraken niet op schrift heeft gesteld, waardoor er onenigheid bestaat over wat er wel of niet werd overeengekomen.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.