Jerrel O. werd vandaag bij verstek veroordeeld door kantonrechter Albert Ramnewash. Hij kreeg een straf van 8 maanden waarvan 3 voorwaardelijk ter zake overtreding van de wet verdovende middelen.

Jerrel O. onderhield een buitenechtelijke relatie met een vrouw. Op een bewuste dag kregen ze een woordenwisseling en bedreigde hij haar met een vuistvuurwapen. Volgens de vrouw zwaaide hij met het wapen, terwijl hij zei: ‘mo sut ju kiri’. De vrouw raakte overstuur en deed aangifte bij de politie.

De politie arriveerde kort daarna bij het opgegeven adres, maar de verdachte had de plaats reeds verlaten. De politie had wel een beschrijving van het voertuig. In dezelfde weg werd Jerreo O. door de politie gesignaleerd. De politie wenkte hem om te stoppen, maar hij weigerde in te gaan op de instructies van de wetsdienaren.

De verdachte gaf integendeel plankgas en reed terug naar de woning van zijn buitenvrouw. De politie zette de achtervolging in. Bij de woning van de vrouw aangekomen, stapte de verdachte uit het voertuig en gooide een zak met inhoud over de schutting. De man werd in de boeien geslagen.

Het wapen is niet gevonden. In de zak zat cocaïne en hasj. Alle atributen voor het verpakken van drugs die in zijn voertuig zijn gevonden, werden in beslag genomen en verbeurd verklaard.(Edunet)

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.