NIEUW NICKERIE- De familie Premcharan van de Basitweg is vanmorgen omstreeks 11.20 uur het slachtoffer geworden van een brute roofoverval. De rovers, die hardhandig te werk gingen, hebben gouden sieraden en geld buitgemaakt.

Een meisje van drie jaar kan niet meer uit haar woorden komen. Ze huilt constant, zonder geluid. De rovers hebben namelijk gedurende een aantal minuten een kussen op haar hoofd gedrukt, als pressiemiddel. Een moeder en een dochter van het gezin zijn net als de overige leden van het gezin in shock. De moeder werd met een pistool op het hoofd geslagen. De gouden ketting van de dochter werd hardhandig weggerukt.

Een lid van de familie Premchand vertelt aan onze correspondent dat hij de verdachte duidelijk heeft herkend als te zijn een neef van hem, die niet zo zo lang geleden nog betrokken was bij een beroving van een juwelier aan de H.N. van Dijkstraat.

De neef, die samen was met twee andere manspersonen, vermoedelijk van creoolse afkomst, vluchtte in een auto. Vermoedt wordt dat de rovers de wijk zullen nemen naar buurland Guyana. De politie is intussen al begonnen met de opsporing van de verdachten.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.