door: Robin Rosario

PARAMARIBO – Ronnie Brunswijk, eigenaar en speler van de voetbalvereniging Inter Moengotapoe, zegt desgevraagd geen kleuter te willen zijn van het tuchtcollege van de Surinaamse Voetbalbond (SVB). Brunswijk zou zich woensdagavond tijdens een zitting van het tuchtcollege hebben misdragen en de leden uitgescholden.

Hij erkent terecht de rode kaart gekregen te hebben, maar hij wil niet als een kleine jongen worden behandeld door dit college. Brunswijk: “Ik ben verschenen om te horen welke straf ik krijg. Moet ik daarom in de houding gaan staan?

Ik stond daar als voetballer en niet als parlementariër. Ik was niet op zoek naar een opvoeder. De SVB is er schuldig aan dat het college naar willekeur handelt. De spelers van IMT krijgen altijd de zwaarste straffen. SVB moet strafregels vaststellen zodat het college niet meer naar willekeur handelt.”

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.