GFC NIEUWS- Een historische opdracht. Zo betitelt Ronnie Brunswijk het ambt van vicepresident waarin hij bij acclamatie is gekozen.

Brunswijk werd vandaag, maandag 13 juli, samen met Chandrikapersad Santokhi in een buitengewone openbare vergadering bij enkele kandidaatstelling gekozen tot respectievelijk vicepresident en president van de Republiek Suriname. “Ik aanvaard deze uitverkiezing tot dienstbaarheid aan ons land en volk vanuit het diepe besef dat het hier gaat om een historische opdracht,” sprak de vicepresident-elect. Hij zegt te zullen trachten deze historische waar te maken met ondersteuning van de Almachtige.

“Ik dank de bevolking, het volk van Suriname voor de manier waarop zij op 25 mei van dit jaar gebruik heeft gemaakt van haar democratische rechten. Dat heeft het nu mogelijk gemaakt dat ik vandaag voor dit ambt gekozen ben. Zoals ik bij een andere gelegenheid gezegd heb, ben ik altijd bereid om mijn krachten te geven daar waar u vindt dat dat nodig is. Daar waar ik geroepen ben om mee te werken aan de opbouw en ontwikkeling van ons aller geliefd Suriname.”

“Ik aanvaard deze uitverkiezing tot dienstbaarheid aan ons land en volk vanuit het diepe besef dat het hier gaat om een historische opdracht. Ik zal deze historische opdracht trachten waar te maken met ondersteuning van de Almachtige. Ik hoop en ik vertrouw erop dat ik daarbij steeds kan rekenen op ondersteuning en medewerking van uw allen, van onze totale natie,” aldus Brunswijk.

Het bericht Brunswijk noemt ambt van vp historische opdracht verscheen eerst op GFC Nieuws.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.