De 26-jarige bromfietser Raief Wirjanom, heeft op vrijdag 12 augustus in het Mungra Medisch Centrum (MMC) het leven gelaten.

Raief was op donderdag 11 augustus betrokken geweest bij een aanrijding met een personenauto aan de Narpatstraat in het district Nickerie. Met zware verwondingen was het verkeersslachtoffer ter verpleging op de afdeling Intensive Care van het MMC opgenomen., alwaar hij het leven heeft gelaten.

Het onderzoek van de politie heeft uitgewezen dat de bromfietser door tot nog toe onbekende reden is uitgeweken en op de rijhelft van zijn tegenligger terechtkwam met als gevolg een frontale botsing.

De afdeling Verkeers unit van regio West is bezig met het verder onderzoek naar de oorzaak van deze aanrijding. De autobestuurder Eline B. die niet in het bezit is van een geldig rijbewijs en niet onder invloed van alcohol verkeerde, was ter voorfgeleiding overgebracht naar het politiebureau.

Na overleg met het Openbaar Ministerie (O.M.) is zij heengezonden, terijwl het ontzielde lichaam van Wirjanom in opdracht van het O.M. door de politie is afgestaan aan de nabestaanden.

The post Bromfietser na aanrijding overleden in het MMC te Nickerie appeared first on Korps Politie Suriname.

Dit bericht is afkomstig van Korps Politie Suriname. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.