De 57-jarige bromfietser Bidjaikoemar Ghisiawan liet op donderdag 23 september
na te zijn aangereden door een vrachtwagen op de kruising van de Mangrey- en de Oost-West verbinding, in het district Commewijne ter plaatse het leven.
De politie van het bureau Meerzorg kreeg omstreeks 15.00 uur een melding van een aanrijding tussen een vrachtwagen en een bromfiets op voornoemde kruising en dat er daarbij sprake was van zwaar lichamelijk letsels. De politieambtenaren begaven zich naar de locatie en troffen de bromfietser die geen teken meer van leven vertoonde op het wegdek aan. Een arts stelde formeel de dood van het verkeersslachtoffer vast.
Onderzoek wees uit dat beide bestuurders over de Oost-Westverbindingweg reden, komende vanuit de richting van Tamanredjo en gaande in de richting van het oud Veerplein. De 46-jarige vrachtwagen chauffeur die voorreed, beschreef op voornoemde kruising een linkse bocht in de Mangreyweg, zonder voorrang te verlenen aan het recht doorgaand verkeer met voor Bidjaikoemar het noodlottige gevolg.
Het rijbewijs van de vrachtwagenchauffeur die niet onder invloed van alcohol verkeerde is hangende het onderzoek ingevorderd. Hij werd voorgeleid en na afstemming met het Openbaar Ministerie heengezonden, terwijl het ontzielde lichaam van Bidjaikoemar ter obductie door de politie in beslag is genomen.
Beide voertuigen zijn ter herkeuring eveneens door de politie in beslag genomen. Het onderzoek van deze aanrijding is overgedragen aan de Verkeersunit van regio Oost.

The post Bromfietser dodelijk aangereden te Meerzorg appeared first on Korps Politie Suriname.

Dit bericht is afkomstig van Korps Politie Suriname. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.