De Britse amateurbakker Louise Caola wordt overspoeld met aanvragen van mensen graag die een taart van haar zouden willen.

De de 23-jarige Caola maakt zoetige taarten die eruit zien als hartige gerechten, zoals een rosbief-, sushi- of spaghettitaart.

De eerste taart die Caola maakte -van een worst met aardappels- was als grap bedoeld voor de verjaardag van een vriend. Na de vele positieve reacties die hierop volgden, ging Caola door met het maken van de cakes.

Het maken van de creaties, zoals de onlangs gemaakte vis, patat en erwtencake, kunnen haar wel vier uur kosten. ”Ik weet soms echt niet hoe ik een stuk tomaat moet toevoegen aan mijn biefstuktaart. Maar ik hou van een uitdaging”, zegt Caola tegen Mail Online.

De amateurbakker gaat het bedrijf Poppy & Lulu opstarten om de bijzondere cakes onder te aandacht te brengen. Ze heeft haar baan opgezegd in de reclamewereld om zich full-time op de taarten te kunnen storten.

”Op dit moment bezorg ik alleen handgemaakte cakes in Londen, maar het is mijn droom om wereldwijd een team van bakkers te hebben die me helpen met de creaties.”

(nu.nl)

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.