Een Britse vrouw is in een politiecel in Dubai terecht gekomen nadat ze seks had op de achterbank van een taxi. Tijdens een ritje van de bar naar hun hotel konden de 27-jarige vrouw en haar Ierse metgezel zich duidelijk niet meer bedwingen, zo staat te lezen op de website van The Sun.

Toen de taxichauffeur in de gaten kreeg wat er aan de hand was stopte hij de auto en stapte uit om de politie van het strenggelovige land erbij te halen. Voor het duo in de auto blijkbaar geen reden om hun bezigheden te staken, toen de chauffeur terugkwam in het gezelschap van een diender waren ze namelijk nog steeds bezig.

De vrouw ontkent ook maar iets met iemand te hebben gedaan op de achterbank van de taxi. Zij zegt alleen in de taxi gezeten te hebben en alleen gearresteerd te zijn om het flesje bier dat ze bij zich had.

De hitsige vrouw staat nu terecht voor onzedelijk gedrag en het overtreden van de alcoholwetgeving. Alleen al voor de eerste beschuldiging kan ze 3 jaar de bak in moeten. De man is sinds twee dagen op borgsom vrij.

(spitsnieuws)

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.