Geef niet elke dag vis aan mensen, maar geef ze een hengel. Dat is wat de heer Carl Breeveld bedoelt. Mensen komen niet zomaar in de rij staan voor geld. Zij hebben geen inkomsten en geen werk. In het binnenland vindt volop houtkap plaats en in het bijzonder goudwinning. Waarom hebben de inwoners van het binnenland dan geen werk?

Ten tweede: waarom moet een parlementariër zo een grote goudmijn hebben, terwijl betreffende persoon een enorm salaris ontvangt en met vliegtuig of helikopter heen en weer reist. Deel de goudmijn onder de inwoners, is mijn advies. Dan is de lange wachtrij opgelost.

Daarnaast is het roepen van mensen om geld te krijgen voor een grote groep mensonwaardig. Deze personen worden tot de bot beledigd. Het heeft iets weg van de slaventijd, dat de slaven in de rij moesten staan om eindelijk wat te eten te krijgen. Dan wordt als klap op de vuurpijl gezegd dat Marrons criminelen zijn. Mensen die op je hebben gestemd nota bene.

Als goedmakertje krijgen de binnenlandse inwoners per 1500 stemgerechtigden 1 zetel. Terwijl in de stad het dubbele aantal stemmen 1 zetel oplevert.

De Don is de baas. Politiek is maffia!

Robbie Mohansingh

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.