GFC NIEUWS- Dokter Stella Immanuels uit Texas (USA) blijft erbij: wij worden vreselijk voor de gek gehouden. Het middel waarover ik samen met andere artsen over heb gesproken werkt heel goed tegen het coronavirus.

“Er gaan nodeloos mensen dood omdat de juiste informatie niet wordt gegeven. Ik blijf de informatie geven, het interesseert mij niet. De WHO vertelt niet de waarheid, er wordt een vuil spel gespeeld. Ik heb honderden mensen met succes geholpen”.

“Het geneesmiddel moet zo snel mogelijk in het begin van de besmetting gegeven worden, niet als patiënten als op de IC liggen. Dan is het te laat en werkt het niet meer. Ik ben een dokter met veel ervaring hier in Housten (VS), heb ook op de spoed eisende hulp gewerkt en weet heel goed waarover ik praat”, stelt ze.

14 collegae- medici van America’s Frontline Doctors waarschuwden eerder deze week dat zaken niet helemaal kloppen.

De artsen benadrukken dat er 2 belangrijke studies met een negatieve uitkomst over het geneesmiddel zijn gepubliceerd die achteraf nep blijken te zijn. 1 van de valse studies werd gepubliceerd in het gezaghebbende medische vakblad the Lancet.

Toen bleek dat de studie fake was, werd die snel teruggetrokken en van de website verwijderd. Ook de andere vals gefabriceerde studie werd teruggetrokken. Veel mediahuizen hebben dat nieuws nooit gebracht. De medici laten weten dat ook dat feit een ieder aan het denken zou moeten zetten.

Klik op de onderstaande video>>>

 

Het bericht Boze coronadokter gaat weer tekeer in nieuw interview: het middel werkt tegen corona verscheen eerst op GFC Nieuws.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.