De heer Eskak, beleidsadviseur van het ministerie van Binnenlandse Zaken, onthult samen met een medewerker van SPCOS, de vijfde awarenessposter.

PARAMARIBO- Het ministerie van Binnenlandse Zaken ondersteunt de activiteiten van de Stichting Projekten Christelijk Onderwijs Suriname. Vorige week woensdag vond de onthulling plaats van de vijfde tevens laatste awarenessposter van de eerdergenoemde organisatie, plaats. Deze laatste poster heeft als thema: “Nooit te Groot” en draagt als boodschap dat een kind nooit te groot is om getroost te worden. De bedoeling van deze postercampagne is het creëren van bewustwording over de verschillende aspecten van opvoeding. Namens het ministerie voerde de heer Mohamed Eskak, beleidsadviseur, het woord.

Hij noemde het een bijzondere eer om de onthulling van de vijfde awarenessposter te mogen bijwonen en haalde aan dat opvoeding een taak is van een ieder en dat een integrale aanpak voor het promoten van de verschillende aspecten van opvoeding betere kansen schept voor het bereiken van duurzame resultaten. De heer Eskak gaf ook aan dat gezien het feit dat BiZa een dienstverlenend ministerie is met afdelingen die dagelijks door veel mensen bezocht worden, zoals het CBB bijvoorbeeld, het ophangen van de awarenessposter op locaties als deze, zeker ertoe zal bijdragen om de boodschap van bewustwording van opvoedingsaspecten, aan een breed publiek uit te kunnen dragen.

Tenslotte feliciteerde hij namens BiZa, SPCOS voor de launch van de vijfde awarenessposter en feliciteerde ook de kinderen die op die dag twee certificaten in ontvangst mochten nemen voor het succesvol afronden van een ICT programma en een persoonlijkheidsvorming training. Daarna vond de onthulling van de awarenessposter plaats door de heer Eskak tezamen met een medewerker van de stichting waarna de uitreiking van certificaten plaatsvond.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.