De Hoofdinspecteur van politie R. Kensen is op maandag 14 februari in tegenwoordigheid van de minister van Justitie en Politie Mr. K. Amoksi en hogere officieren van politie bevorderd tot commissaris van politie en tevens bij resolutie benoemd in de functie van waarnemend korpschef van het KPS.

De Hoofdinspecteurs van politie B. Isaacs en R. Akkal zijn op dinsdag 15 februari in tegenwoordigheid van de waarnemend President van de Republiek Suriname, Zijne Excellentie Dhr. R. Brunswijk bevorderd tot Commissaris van politie en bij resolutie respectievelijk aangesteld tot directeur Operaties en directeur Beleids Voorbereiding en Beheer (BVB).

Vermeld dient te worden dat in tegenwoordigheid van de waarnemend President van de Republiek Suriname Zijne Excellentie Dhr. R. Brunswijk, het interim Management team van het KPS, bestaande uit de waarnemend korpschef R. Kensen, de plaatsvervangend korpschef S. Changoer en de commissarissen van politie B. Isaacs en R. Akkal door de minister van Justitie en Politie Mr. K. Amoksi is geïnstalleerd.

The post Bevordering, benoeming en aanstelling interim Management team Korps Politie Suriname (KPS) appeared first on Korps Politie Suriname.

Dit bericht is afkomstig van Korps Politie Suriname. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.