GFC NIEUWS- Het hoofdje van een pasgeboren baby viel vrijdag op de grond nadat het tijdens een gruwelijk mislukte bevalling in Brazilië van zijn lichaam was getrokken.

Chirurgen moesten vervolgens met spoed opereren om de rest van het onthoofde lichaam van de baby uit de 26-jarige moeder te verwijderen. .

Er wordt een onderzoek ingesteld naar de werkmethode van het Santa Casa de Misericordia ziekenhuis in de stad Belem, Brazilië, waar de baby werd “geboren”.

Gezondheidswerkers hebben volgens Braziliaanse media de moeder op natuurlijke wijze laten bevallen, ondanks aanbevelingen om het kindje middels een ​​keizersnede ter wereld te brengen vanwege gezondheidsproblemen van de foetus.

De 25-jarige echtgenoot van de vrouw vertelde de media dat zijn partner acht maanden zwanger was en dat ze die dag rond 6 uur ’s ochtends per ambulance in het ziekenhuis was aangekomen. Hij zei dat hun eigen arts haar met papierwerk naar het ziekenhuis had gestuurd en erop stond dat de baby moest bevallen via een keizersnede.

Volgens een politierapport wachtte de vrouw meer dan drie uur voordat ze naar de verloskamer werd gebracht om op natuurlijke wijze te bevallen, ondanks het advies van haar arts, meldt mirror.

Een vriendin van de vrouw die haar ook naar het ziekenhuis had vergezeld, vertelde familieleden en de politie dat zij de medici meerdere keren had verteld dat de vrouw geen natuurlijke bevalling mocht ondergaan.

“Ze luisterden niet en bleven haar zeggen dat ze moest pushen. Ze trokken zo hard dat het hoofd in de hand van de verpleegster kwam en toen op de grond viel. Ze opereerden pas achteraf om de rest van het lichaam te verwijderen”, is haar relaas.

De autoriteiten hebben een diepgaand onderzoek ingesteld. 

Foto ter illustratie.

Het bericht Bevalling gaat gruwelijk mis, hoofd baby valt op de grond door te hard trekken artsen verscheen eerst op GFC Nieuws.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.