De twee best geslaagden

NICKERIE- De 17- jarige studenten Ravineesh Basropansingh en Merijam Soeredjo kunnen  met gelijke punten gekwalificeerd worden als best geslaagden van het VWO Nickerie. Beide studenten hebben geen Mulo diploma, ze hebben een sprong met het S- pakket gemaakt. Directeur Tjon A  Njoek is bijzonder trots op deze twee studenten, die als voorbeeld mogen dienen voor de rest.

“Door inzet, motivatie en zelfvertrouwen is het mogelijk de beste resultaten te behalen. Deze studenten hebben het heel jaar door samen gestudeerd, en zijn gelijk geëindigd”, reageer docent Khodabaks verheugd. Hij is ook erg tevreden met de prestaties van het duo.

Volgens de twee best geslaagden kan FaceBook of het gebruik van de Blackberry nooit enige invloed hebben op de prestaties. “Het is niet FaceBook of de Blackberry die gaat naar de student, maar omgekeerd. De sleutel ligt in handen van de studenten. Voor de groep die het niet heeft gehaald is de boodschap: het is nooit te laat om je doelen te realiseren. Blijf optimistisch!”

Volgens Tjon A Njoek is het waarschijnlijk zo dat VWO Nickerie, landelijk het beste heeft gescoord. De diploma uitreiking zal overigens  gepaard gaan met een bonte avond op 10 augustus.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.