Benefiet evenement voor de weeskinderen van Suriname

Schilderen, tekenen, naar school gaan, knutselen en spelen. Alle kinderen willen dit, maar niet elk kind beleeft het kind zijn. Stichting Unite For Basic Rights (UFBR) helpt een handje door weeskinderen wereldwijd een basis te geven, zodat ze hun toekomst beetje bij beetje kleur en vorm kunnen geven.

Met dit als hoofddoel en met de weeskinderen in ons hart organiseren wij van UFBR op 22 september 2012 een groots evenement om de weeskinderen een nieuwe, hoopvolle toekomst te bieden. Vorig jaar hebben we ons gericht op een aantal weeshuizen in Marokko. Dit jaar ligt ons hart bij de weeskinderen in Suriname. Want ook zij hebben UFBR hard nodig!

We hebben een leuk en afwisselend aanbod van Spoken word door woordkunstenaar Derek Otte, cabaretiervan de welbekende Rayen Panday. SoulSonicXpression zal de dansact van Rocking Commandos & Merage aka Mr48Barz + K.Samuel begeleiden tijdens hun optreden. Verder zal er een Zumba workshop worden gegeven door Janelle en Daphne van Achmea Health & Spa Center en een modeshow + veiling die wordt verzorgd door Styliste Afagh Morrowatian. Het hele programma wordt door Jane Vermaas gepresenteerd! Beleef het met ons mee in Surinaamse sferen, in goede gezelligheid en in kleuren van hoop. Met veel muziek, leuke kraampjes en heerlijke hapjes!

Steun dit goede doel, laten we de wereld wat meer kleur geven, en laten we vooral de kinderen hun glimlach terug geven. Laat dit evenement voor ons allen een uitnodiging zijn om ons steun, en warmte te tonen.

Reserveer 22 september in uw agenda!

Datum: 22 september 2012
Tijd: 13:00- 18:00 (inloop tot 13.30)

Locatie:
De Dépendance het Schieblock
Schiekade 201
3013 BR Rotterdam

Prijs: € 6-,

Dit bericht is afkomstig van Suriname | Waterkant.Net. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.