PARAMARIBO- Een echtpaar in Suriname is voornemens om nog deze week een officiële klacht in te dienen bij de politie tegen een persoon die het koppel al jaren heeft belaagd op een bekende roddelsite. Ook de roddelsite moet in Suriname worden geblokkeerd, vindt het koppel. Het zou een platform bieden aan veel geestesgestoorden die hun ei niet kwijt kunnen. Ze hopen met de aanname van de nieuwe Belagingswet, meer mogelijkheden daarvoor te krijgen.

Echtgenote J.P. zegt aan de redactie van GFC Nieuws dat ze al alle denkbare stappen hebben ondernomen om een einde te brengen aan het volgens haar criminaliseren van haar persoon en echtgenoot. “Ik ben benieuwd of de overheid nu een stop kan brengen aan deze nieuwe vorm van terreur. Hopelijk voorziet de nieuwe wet daarin want eerder werden wij van het kastje naar de muur gestuurd.”

Het geplaagd huwelijkskoppel is van oordeel dat wij nu in een nieuw tijdperk leven en de regering moet meegaan met de tijd.

“Er zullen op korte termijn speciale cyberagenten in Suriname moeten worden ingezet om deze criminelen aan te pakken. Door deze roddelsite is mijn huwelijk bijna ontbonden. Het heeft mijn leven totaal verwoest. Mijn imago is door handelingen van een malloot, die het niet kon verkroppen dat ik geen relatie met hem wilde aangaan, totaal beschadigd. Sommige mensen kijken mij met een schuin hoofd aan omdat er regelmatig wordt geschreven op de site dat ik met verschillende mannen het bed heb gedeeld. Iets wat absoluut niet waar is. Ik heb slapeloze nachten, stress en andere medische klachten aan deze hele affaire overgehouden en de idioot zie ik dikwijls relaxed bij Torarica zitten. Ik kan niets tegen hem beginnen.”

De vrouw vindt dat de overheid harder moet op treden. “Het is een taak van de regering om mij en mijn man te beschermen en hard op te treden.”

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.