GFC NIEUWSREDACTIE- De regering van Suriname wil hierbij alle personen en bedrijven, die door de Covid-19-pandemie getroffen zijn en zich online hebben geregistreerd in de periode 1 – 15 februari 2021 en geselecteerd zijn om in aanmerking te komen voor een financiële ondersteuning door de Surinaamse overheid, geruststellen.

Degenen die geselecteerd zijn en wel over een geldige bankrekening beschikken kunnen reeds in de eerste week van maart over de uitkering beschikken.

Personen/bedrijven die geen bankrekening hebben en van wie er nog stukken verwacht worden ter indiening bij de banken, zullen de uitkering over de maand februari gelijk na het verkrijgen van de bankrekening ontvangen.

Er wordt een dringend beroep gedaan op degenen die nog stukken bij de Belastingdienst Suriname moeten indienen ter opening van een bankrekening, om dat zo spoedig mogelijk te doen.

Voor meer informatie omtrent het bovenstaande, kunt u contact maken met het Directoraat der Belastingen op de telefoonnummers 477222/ 475040/ 474059 en via het emailadres: covidregistratie.fp2021@finance.gov.sr ; maandag t/m donderdag van 07:30 uur-15:00 uur en vrijdag van 07:30 uur-14:30 uur.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.