We kunnen er inmiddels een wekelijkse rubriek van maken, zo lijkt het. Want wederom is er in de Verenigde Staten een man geweest die heeft geprobeerd iemand levend op te eten, terwijl hij naakt en onder het bloed door de straten liep te gillen.

The Huffington Post meldt dat de 20-jarige Richard Cimino jr. in eerste instantie zijn auto tussen enkele huizen in het gehucht Hawley, Pennsylvania parkeerde. Hierna trok hij al zijn kleren uit en probeerde in te breken in een woning. Dit mislukte en de bewoner stuurde de naakte Cimino, die brulde als een wild dier, weg.

Cimino liet zich echter niet uit het veld slaan en ging bij een leegstaande woning naar binnen. Daar rende hij naar de eerste verdieping en sprong door het raam naar buiten. Hier wist hij, ondanks ernstige verwondingen aan zijn ledematen, hevig bloedend op twee vrouwen af te rennen en aan het hoofd van één van hen te gaan knagen.

De vrouw kon ontsnappen en belde de politie, die Cimino liggend op straat aantrof. Ondanks dat hij volkomen van het padje af was, wist hij op te staan en zelfs na een stoot van een stroomschokwapen nog een agent in het gezicht te meppen voor hij kon worden overmeesterd.

Cimino ligt nog in het ziekenhuis. Het is niet bekend of hij de zoveelste is die onder invloed van badzout zijn zombiegedrag vertoonde. Zodra hij weer aanspreekbaar is wachten hem aanklachten wegens mishandeling, inbraak en onzedelijk gedrag.

(spitsnieuws)

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.