De oplettende consument zal de afgelopen weken hebben opgemerkt dat het label op de Basic One flessen niet meer alleen gesierd wordt door alleen het bekende I♥SU logo. Naast het I♥SU logo is ook het logo te zien welke speciaal is ontworpen voor de viering van 160 jaar vestiging Chinezen in Suriname, deze viering zal op 20 oktober dit jaar plaatsvinden. Met dit logo willen Basic One, I♥SU en de commissie viering 160 jaar vestiging in Suriname aandacht vestigen op de harmonie waarin wij in Suriname leven en de eenheid en natie die wij vormen.

Maandag 19 augustus 2013 zijn de eerste flessen die voorzien zijn van dit nieuw label overhandigd aan Chung Fa Foei Kon, executive vice-chairman van de Suriname Chinese United Association, door Shannon Liong-A-San, marketing manager van Basic One. Dit gebeurde in het gebouw van Kong Njie Tong Sang.

Met deze overdracht heeft Basic One gemeend symbolische de introductie te doen van dit nieuw label. Dit label zal de Basic One flessen sieren tot de dag van de viering van 160 jaar vestiging Chinezen in Suriname. In deze zelfde periode zal Basic One samen met I♥SU de boodschap communiceren naar de totale samenleving, namelijk “ONE UNITY, ONE NATION, ONE SURINAME”.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.