Award voor accommodaties Holland International in Suriname

Zeven accommodaties van Holland International in Suriname hebben recent een Travelife Award behaald. In samenwerking met Purity Tours & Services, de agent ter plaatse met een duurzaamheidcertificaat, nodigde Holland International de accommodaties uit voor de Travelife audit. Tijdens de audit worden accommodaties onder andere gecheckt op energie-, water- en afvalmanagement, arbeidsomstandigheden en de relatie met de lokale gemeenschap. Accommodaties worden hierdoor gestimuleerd duurzamer te werken.

De zeven nieuwe Surinaamse accommodaties met een Travelife award zijn Hotel Eco Resort Inn, Hotel Krasnapolsky, Hotel Royal Torarica en Torarica Hotel & Casino in Paramaribo. In Brokopondo, Danpaati en Domburg hebben respectievelijk Berg en Dal Eco & Cultural River Resort, Danpaati River Resort en Luxe Resort Surinat de Travelife award behaald.

Travelife Sustainability System is een wereldwijd onafhankelijk evaluatiesysteem op het gebied van duurzaamheid, dat wordt omarmd door een groeiend aantal reisorganisaties. Het geeft niet alleen inzicht in de zorg die accommodaties hebben voor het milieu, maar ook voor hun medewerkers en de lokale gemeenschap.

Dit bericht is afkomstig van Suriname | Waterkant.Net. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.