PARAMARIBO- Een Lijnbusbestuurder heeft vanochtend vroeg ingereden op een politieambtenaar. De politieambtenaar had de buschauffeur gesommeerd om aan de kant te gaan staan aan de Zwartenhovenbrugstraat teneinde hem te controleren. De chauffeur  gaf aan dat hij niet over het rijbewijs beschikte om de autobus te mogen besturen en vroeg de politieambtenaar om een kans. Op dat moment zaten de chauffeur en twee andere mannen in de bus.

Op een bepaald moment reed de chauffeur de bus naar achteren weg van de auto van de politieman, die voor de bus geplaatst was. De ambtenaar sommeerde de chauffeur om te stoppen met zijn handeling. In plaats van te stoppen reed de chauffeur de bus naar voren waarbij de politieambtenaar moest wegspringen om niet aangereden te worden.

De ambtenaar trok zijn wapen,  loste eerst waarschuwingsschoten  en daarna schoot hij gericht op de banden van de bus. De chauffeur reed door waarna de politieman in zijn auto de achtervolging inzette. Nabij de kruising van de Waaldijkstraat en de Sophie Redmondstraat trof de ambtenaar de bus onbeheerd aan.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.