PARAMARIBO- De heer Ciozeno Asongo is gisteravond, omstreeks kwart voor twaalf, om het leven gekomen toen een auto waarin hij als mede-inzittende zat betrokken raakte bij een botsing op de Kennedyweg. Asongo zat in een auto komende vanuit de richting Republiek en gaande  in de richting Paramaribo. Ter hoogte van de Coropinabrug kwam het voertuig waarin Asongo zat op de rijhelft van het verkeer vanuit de tegenovergestelde richting. Op dat moment kwam een andere personenauto aan. Er ontstond toen een botsing tussen de auto’s.

Een andere auto, die ook vanuit de richting van Republiek kwam, raakte ook betrokken bij de botsing. Het resultaat is van deze botsing is dat de heer Asongo ter plaatse is komen te overlijden en dat drie andere betrokken personen zwaargewond naar het ziekenhuis zijn overgebracht. Onder de zwaargewonden zijn de chauffeurs van de  eerste botsing en een mede-inzittende. De materiële schade is enorm te noemen. De heer Asongo is de 50e verkeersdode van het jaar.

Daarnaast was er gisteren nog drie aanrijdingen in het district Para waarbij er sprake is van grote materiële schade met relatief lichte verwondingen. Het gaat om autobotsingen te weg naar Republiek, voor het politiestation Zanderij en de weg naar Matta. Deze botsingen hadden als  grondoorzaak hardrijden.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.