Dit is een bericht van GFC Nieuws

GFC NIEUWSREDACTIE- De 34-jarige autobestuurder, Urvin Alamakee, is op 15 januari na een verkeersongeval op de Afobakkaweg ter hoogte van mast 66 en 67 komen te overlijden.

De politie van Brokopondo deed na de melding van een verkeersongeval met drie gewonden en vermoedelijk één dode de locatie aan voor onderzoek.

Daar aangekomen werden de slachtoffers aangetroffen. De autobestuurder Urvin vertoonde geen teken van leven meer, meldt de PR van het Korps Politie Suriname.

De drie mede-inzittenden werden met de ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

Volgens het onderzoek reed de autobestuurder met de drie mede-inzittenden richting Klaaskreek. Ter hoogte van mast 66 en 67 moet de chauffeur die met een hoge snelheid reed de controle over de besturing van zijn voertuig hebben verloren.

Hij kwam daarbij tegen een hulpmast van EBS aan, waardoor de auto enkele keren over de kop sloeg en op de grasberm tot stilstand kwam. Urvin was vrijwel op slag dood.

Het ontzielde lichaam is door de politie in beslag genomen. Ook het voertuig is ter herkeuring door de politie in beslag genomen.

Het onderzoek van dit verkeersongeval is overgedragen aan de Verkeersunit van regio Midden.

Dit is een bericht van GFC Nieuws

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.