GFC NIEUWS- Dokter Stella Emmanuel die de waarheid over een goedkoop en effectief coronamedicijn vertelt, wordt bedreigd. Ook haar interviews worden door diverse sociale platforms verwijderd.

Samen met meer dan 12 artsen die deel uitmaken van de America’s Frontline Doctors, hield ze maandag een persconferentie in Washington (VS) waarin ze uitgebreid heeft uitgelegd dat er al een zeer goed werkend en veilig medicijn is om covid-19 te behandelen. Het goedkope malariamiddel hydroxychloroquine in combinatie met zink en azitromycine. Het middel is ook verkrijgbaar bij de Surinaamse apotheken en kost een paar tientjes SRD per doos.

Volgens haar en de andere medische experts wordt het middel echter geblokkeerd door machtige mensen. De gezondheidsexperts beweren dat er FAKE studies zijn gepubliceerd die het middel in een kwaad daglicht plaatsen.

Ook de media werkt volgens de groep medische specialisten eraan mee om deze belangrijke informatie te verduisteren

Andere deskundigen in Europa laten weten dat er geen geld valt te verdienen aan het goedkope geneesmiddel. Dat zou een belangrijke reden kunnen zijn waarom er blokkades worden opgeworpen.

De dappere arts die werkt in Texas (VS) en de bijnaam Warrior heeft gekregen van haar collegae staat bekend als zeer eerlijk en deskundig en heeft al meer dan 350 covidpatiënten met veel succes behandeld met deze combinatie.  

“Ik heb al jaren gewerkt met hydroxychloroquine en heb er veel ervaring mee. Geen van mijn coronapatiënten zijn overleden, zelfs patiënten ouder dan 87 jaar en anderen met diabetes en hoge bloeddruk. Men moet stoppen met de leugens, er is al een geneesmiddel tegen covid-19. Het geneesmiddel werkt prima en er zijn geen bijwerkingen. Het is een erg veilig middel″, aldus dokter Emmanuel en haar collega’s. 

Klik op deze link voor de volledige persconferentie>>> ARTSEN VERTELLEN HUN WAARHEID

Het bericht Arts die de waarheid over goedkoop en effectief coronamedicijn vertelt wordt bedreigd verscheen eerst op GFC Nieuws.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.