PARAMARIBO-Vijf schakers van schaakvereniging CSV zijn momenteel op Trinidad voor deelname aan de Caribbean Chess Carnival 2012. Anviti Adhin (U-14 klasse) wist ronde 1 en 2 te winnen van respectievelijk Munro Brown Joshua (T&T) en Della-Marie Walcott (T&T). Verder doen mee in de U-14 klasse: Benaja Kromosoeto, Shailesh Kandhoesingh en Avinash Kandhoesingh.

Benaja, Shailesh en Avinash kwamen in de eerste ronde uit tegen de drie hoogstgeplaatste rating-spelers, namelijk Mahendra Singh (T&T, rating 1752), Richard Allon (Barbados, rating 1793) en Johnson Joshua (T&T, rating 1920) en moesten hun meerdere erkennen in deze spelers.

In de tweede ronde wisten de gebroeders Avinash en Shailesh te winnen van Ammon Jeremy (T&T) en Sealy Gerard (T&T). Immanuel Kromosoeto (rating 1796) die in de U-20 klasse speelt, kreeg in de eerste ronde de FM Cabralis Keron (T&T, rating 2128) als tegenstander en verloor deze partij, nadat hij een offer had gedaan dat hem fataal werd.

De tweede ronde wist hij grandioos te winnen van Bermudez Hernandez (Venezuela, rating 1806). Het toernooi begon op 2 en eindigt op 5 augustus. Er worden in totaal zeven ronden afgewerkt.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.